Customer Success Manager

Job description

Bedrijf: UTURN B.V.

Industrie: Technology/Logistics

Hoofdkantoor (Standplaats): Rotterdam

Functie: Customer Success Manager

Afdeling: Sales

Rapporteert aan: CCO


Bij UTURN zijn we op zoek naar een Customer Succes Manager voor ons hoofdkantoor in Rotterdam. De ideale kandidaat heeft ervaring opgedaan in rollen zoals senior accountmanager, customer succes manager of andere commerciële rol in de containerlogistiek. Je straalt vertrouwen uit, weet feilloos wat er in de markt speelt en kunt snel schakelen binnen verschillende lagen van logistieke organisaties. 


UTURN is een snelgroeiend online matching platform voor containertransport in Europa. We zijn in 2017 opgericht en hebben sindsdien onze business ieder jaar zien verdubbelen en alsof dit nog niet goed genoeg is willen we de aankomende jaren nog harder en sneller gaan groeien. We zijn een ambitieuze club van 25 jonge mensen die door ons platform niet alleen het capaciteitstekort in de logistieke container markt op lossen, maar er ook voor zorgen dat onze klanten efficiënter, transparanter en duurzamer kunnen samenwerken. 


Bij UTURN maken we impact! 

Werken bij UTURN betekent dat je deel uitmaakt van een team die gericht is op het maken van impact. Hierdoor durven we te experimenteren waarbij het maken van fouten verplicht is, waardoor we weer snel door kunnen gaan en onze opgedane ervaring verder kunnen inzetten om de traditionele logistieke markt future-proof, duurzaam en transparant kunnen maken.  
Als Customer Succes Manager ga je je bezig houden met een belangrijke groep van bestaande gebruikers. Denk hierbij aan gebruikers zoals Maersk, Kuehne & Nagel, CMA, Flexport en Cosco Shipping. Je weet precies wat er binnen deze organisaties speelt en welke uitdagingen zij in de dagelijkse praktijk tegenkomen. Je gaat kijken hoe het UTURN platform de gebruikers kan helpen om sneller te groeien en efficiënter te werken. Ook blijf je continu aftasten wat ze nodig hebben om meer opdrachten op het platform te zetten. Je bent gemotiveerd om impact te maken binnen deze organisaties en weet hoe je digitalisering en technologie in moet zetten om meer efficiëntie, lagere kosten en minder CO2-uitstoot te realiseren. 


Verantwoordelijkheden:

- Je gaat meer business genereren uit onze bestaande klanten

- Je gaat achterhalen wat er speelt bij onze klanten

- Je bent de verbindende schakel tussen de afdelingen sales en operations

- Je adviseert de development afdeling over de behoefte van onze klanten met betrekking tot de ontwikkeling van het UTURN platform

- Je bezoekt (inter)nationale beurzen en evenementen
Job requirements

Functie-eisen

We zoeken een professional die gaat helpen UTURN naar het volgende niveau te tillen. De ideale kandidaat is in staat om strategie om te zetten naar concrete stappen binnen de organisatie en schakelt daarbij met externe partners. Om voor deze rol in aanmerking te komen moet je beschikken over:

- een Bachelor Degree

- minimaal 3 jaar werkervaring in een commerciële functie

- een netwerk in de logistieke container markt

- vloeiende mondelinge en schriftelijk Engelse vaardigheden, Duits of een ander Europese taal is een pré. 


Competenties

Je bent proactief en kunt prima zelfstandig werken. Daarnaast ben je analytisch en gaat nauwkeurig te werk. De focust je op het succes van UTURN en van onze klanten. Je bent representatief en weet UTURN op de juiste manier te presenteren bij klanten, leveranciers en investeerders. 


Wat bieden wij jou?

UTURN biedt je een ambitieuze werkomgeving waar nieuwe ideeën en initiatieven worden aangemoedigd. Dit zorgt voor een ideale basis om jezelf en UTURN verder te ontwikkelen terwijl het bedrijf verder internationaal groeit, mede door jouw inzet. Afhankelijk van jouw ambities en interne mogelijkheden bestaat er de mogelijkheid om verder door te groeien binnen de organisatie. Wat betreft de arbeidsvoorwaarde kun je het volgende van UTURN verwachten:

- een salaris tussen de 50k - 70k per jaar.

- flexibele werkplekken: Rotterdam, Hamburg of vanuit huis. 

- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27.5 vakantiedagen, reiskosten en thuiswerkvergoeding en een betaald pensioen door UTURN.


Maken wij binnenkort kennis?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden van de functie? Stuur dan je cv met korte motivatie naar Niels Duijvestijn, CCO UTURN, via n.duijvestijn@uturn-now.com.