Operations executive

Job description

GEZOCHT: De logistieke hoogvlieger met beide benen op de grond die in elke uitdaging een kans ziet! 


De missie van UTURN

De platformeconomie in Nederland neemt snel toe, denk aan Uber, Booking.com en Thuisbezorgd. Allemaal online platformen die je vast in je dagelijkse leven gebruikt. De logistieke sector was tot voor kort niet vooruitstrevend op het gebied van innovatie, maar met de komst van UTURN is daar verandering in gekomen. UTURN heeft het haar missie gemaakt om container transport efficiënter te maken en zo zijn wij hét platform voor in de logistiek. Dus steek jij graag je handen uit de mouwen en vind je logistiek en platforms interessant? Dan zoeken wij jou!


De beste match voor jou

UTURN is in 5 jaar tijd al het grootste container platform in Europa en de vergelijking met Uber wordt regelmatig gemaakt. De kracht van UTURN zit namelijk ook in het samenbrengen van vraag en aanbod door bestaande werkwijzen te digitaliseren, automatiseren en transparanter te maken. Hierdoor heb je als vervoerder simpeler en sneller toegang tot meer klanten en als klant altijd een oplossing voor je klant. UTURN is actief in 5 landen met 1000 opdrachtgevers en 2500 aangesloten vervoerders. Gezamenlijk met deze partijen weet UTURN container transport efficiënter te maken.Jouw rol bij UTURN

We nemen je mee in de dynamische wereld van een scale-up. Wij geven jou het vertrouwen en de ruimte jezelf te ontwikkelen, en de flexibiliteit en zelfstandigheid om dingen op te pakken die jij belangrijk vindt. Op die manier ben je vanaf dag 1 belangrijk voor de toekomst van UTURN en daarmee de wereld van logistiek. Als operations executive ben je een centraal onderdeel van UTURN en de spil tussen klanten, vervoerders en ons platform. Dit betekent dat je:

 • Nieuwe klanten uitleg geeft over het gebruik van het platform
 • Met vervoerders/chauffeurs communiceert over het transport
 • Contact opneemt met verschillende partijen in de keten om problemen op te lossen
 • Meedenkt over hoe we het platform nog beter aan kunnen laten sluiten bij de klantvraag
 • En er samen met je team voor zorgt dat UTURN een 10 scoort op customer support!


Wat kunnen wij jou bieden
Je wordt onderdeel van een enthousiast, internationaal en divers team van professionals op het gebied van IT, marketing, sales en logistiek. Er is alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, en de flexibiliteit en zelfstandigheid om dingen op te pakken die jij belangrijk vindt. Als je denkt dat iets beter kan, dan krijg je alle ruimte hiermee aan de slag te gaan, en kan het zo maar in de nieuwe release van het platform zitten.

 • Een enthousiast en hecht team die samen de traditionele logistieke sector in beweging wil brengen
 • De kans om onderdeel te worden van een snelgroeiend en ontwikkelend internationaal bedrijf
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (e.g. 25 vakantiedagen, thuiswerken, mobiliteit)
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling

Job requirements

Als operations executive staat de klant(vraag) altijd centraal in je werk. Je probeert problemen snel maar ook structureel op te lossen en denkt na over hoe je zaken kan voorkomen of automatiseren. Samen met je team probeer je nieuwe manieren te bedenken om klanten en vervoerders betrokken te houden bij UTURN en zorg je voor een geweldige klantervaring. Affiniteit of ervaring met de (container) logistieke sector is een grote pre maar geen must.

Wij verwachten van jou:

 • Duits sprekend (moedertaal of vloeiend) naast Engels of Nederlands
 • Oplossingsgericht in communicatie en werkwijze
 • Een flexibele en kritische houding ten aanzien van je werk en taken
 • Zelfstandige houding om dingen op te pakken en op te lossen
 • Een pro-actieve houding ten opzichte van je collega's en klanten
 • Gestructureerde en secure manier van werken

Interesse?

Als jij er van overtuigd bent dat jij de juiste persoon bent voor deze rol, dan ontvangen wij graag je sollicitatie. Solliciteren doe je door op de ‘’reageer’’ knop te klikken. Wij laten je binnen een week horen of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Tijdens dat gesprek vertellen we je ook meer over de sollicitatieprocedure.
Voor meer informatie of vragen bel/mail naar aandeslag@uturn-now.com of bel +31103106300