Skip to content

Senior Sales Executive

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands€50,000 - €60,000 per yearSales

Job description

GEZOCHT: Logistiek sales-kanon met ervaring in de containertransport!


De missie van UTURN

De platformeconomie in Nederland neemt snel toe, denk aan Uber, Booking.com en Thuisbezorgd. Allemaal online platformen die je vast in je persoonlijke leven gebruikt. De logistieke sector was tot voor kort niet vooruitstrevend op het gebied van innovatie, maar met de komst van UTURN is daar verandering in gekomen. UTURN heeft het haar missie gemaakt om containertransport efficiënter, transparanter en duurzamer te maken en zo zijn wij hét platform voor in de logistiek. Dus wil jij ook echt impact maken op een organisatie, sector en de wereld om jou heen en jouw kennis en ervaring zo goed mogelijk inzetten. Dan zoeken wij jou!


Jouw rol bij UTURN

Rol: Senior Sales Executive (Benelux/N-Frankrijk)

Afdeling: Sales & Marketing

Locatie: Rotterdam, Marconistraat / Hybride

Aantal FTE: 1,0

Salarisindicatie 50-60k

Rapporteert aan:  Niels Duijvestijn (CCO)

Team bestaande uit: 5 Sales executives 


Als Sales Executive ben je dé pion vooruit van UTURN in de Benelux en omstreken. Jij bent ons gezicht naar buiten en weet met je voorkomen al menig deur te openen. Klanten lopen met jou weg omdat je luistert en aanvoelt wat ze wanneer nodig hebben. Het kennismaken, het binnenhalen en het laten starten van een klant is waar jij blij van wordt en wat jou op je lijf geschreven is. Je hebt zelf een netwerk van verladers en vervoerders in containertransport in Europa en je spreekt daarnaast hun 'taal'. 


Hier een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden als (Sr) Sales executive: 

 • Verantwoordelijkheid over breed klantportfolio in Benelux/Noord Frankrijk

 • Contact leggen met potentiële verladers en vervoerders

 • Dagelijks data analyseren over jouw klanten

 • De klant volledig eigen maken met het gebruik van UTURN

 • Opschalen van jouw klanten binnen Europa

 • Afspraken maken en demo’s geven

 • Wensen van je klanten vertalen in oplossingen

 •  Events/beurzen bezoeken/organiseren in Europa

Job requirements

Wat verwachten wij van jou:

 • 5+ jaar werkervaring in een sales rol binnen de containertransport

 • Nederlands, Engels en Frans in woord en schrift

 • Je bent een teamspeler en niet wars van competitie

 • Oplossingsgericht en professioneel in communicatie en werkwijze

 • Een flexibele en kritische houding ten aanzien van je eigen werk

 • Zelfstandige en proactieve houding om dingen op te pakken en op te lossen

 • Woonachtig Benelux/Noord-Frankrijk


We nemen je mee in de dynamische wereld van een scale-up. Wij geven jou het vertrouwen en de ruimte jezelf te ontwikkelen, en de flexibiliteit en zelfstandigheid om dingen op te pakken die jij belangrijk vindt. Op die manier ben je vanaf dag 1 belangrijk voor de toekomst van UTURN en daarmee de wereld van logistiek. Je wordt onderdeel van een enthousiast, internationaal en divers team van professionals op het gebied van IT, marketing, sales en logistiek. Als je denkt dat iets beter kan, dan krijg je alle ruimte hiermee aan de slag te gaan, en kan het zo maar in de nieuwe release van het platform zitten.

 • Een enthousiast en hecht team die samen de traditionele logistieke sector in beweging wil brengen

 • De kans om onderdeel te worden van en te bouwen aan een snelgroeiend en ontwikkelend internationaal bedrijf

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (e.g. 27,5 ATV en vakantiedagen, flexibel kantoor of thuiswerken)

 • Alle tools en training die je nodig hebt om je werk goed te doen (laptop, telefoon, thuiswerk budget, training en cursus)

 • Ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling binnen en buiten het bedrijf (zoals events of seminars buiten de logistiek)


De beste match voor jou

UTURN is in 5 jaar tijd al het grootste container platform in Europa en de vergelijking met Uber wordt regelmatig gemaakt. De kracht van UTURN zit namelijk ook in het samenbrengen van vraag en aanbod door bestaande werkwijzen te digitaliseren, automatiseren en transparanter te maken. Hierdoor heb je als vervoerder simpeler en sneller toegang tot meer klanten en als klant altijd een oplossing voor je transport. UTURN is actief in 9 landen, heeft 2.500 aangesloten vervoerders en ruim 750 internationale klanten waaronder Flexport, UPS, en MSC. Maar wij zijn nog lang niet klaar, onze ambities en drive is nog veel groter. Zo willen wij in de komende jaren uitgroeien tot Europees grootste platform in de industrie en onze eerste stappen over de grote plas zetten. Daarnaast willen we nog veel meer impact gaan maken met meer modaliteiten, meer functies, maar bovenal meer waarde toevoegen voor onze klanten. En daar hebben we jou bij nodig!


Interesse?

Als jij ervan overtuigd bent dat jij de juiste persoon bent voor deze rol, dan ontvangen wij graag je sollicitatie. Solliciteren doe je door op de ‘’reageer’’ knop te klikken, of direct te bellen of te mailen. We horen graag van je. Voor meer informatie of vragen bel/mail naar n.duijvestijn@uturn-now.com of bel +31617472862.

Details

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
€50,000 - €60,000 per year
Sales

or

Details

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
€50,000 - €60,000 per year
Sales